Airco service

De meeste nieuwe, maar ook oudere auto’s zijn standaard al voorzien van een airco. Dit vooral omdat u met een airco geconcentreerd en ontspannen kunt autorijden. In de zomer zorgt de airco voor een lekker koele auto , en in de winter voor het snel ontwazemen van de ruiten. Echter kan uw airco ook niet zonder onderhoud, zo verliest een goede airco 8% tot 10% van zijn koudemiddel per jaar. Het repareren van een defecte airco is vaak een dure reparatie, dus het is zeker aan te raden om uw airco goed te onderhouden.

Aircoservice beurt

Heeft u het gevoel dat uw airco niet meer goed koelt ? kies dan voor de aircoservice beurt . Het koudemiddel van uw airco word vervangen en voordat deze opnieuw word afgevuld , word het systeem gecontroleerd op lekkages .

Aircofresh behandeling

Last van een vreemde muffe lucht als u de airco aanzet ? kies dan voor de aircofresh behandeling . Uw aircosysteem word dan gereinigd zodat u vervolgens weer kunt genieten van een frisse airco .

 

Tips

Door een aantal makkelijk tips kunt u uw airco in goede conditie houden. Zo is het aan te raden om het hele jaar de airco eens per week tien minuten aan te zetten. Dit voorkomt vooral nare luchtjes en lekkages door stilstand. Een warme auto kan het beste gekoeld worden met de ramen op een kier, zo kan de warmste lucht snel ontsnappen en krijgt uw airco het minder zwaar te verduren. Het beste is het om de airco 5 minuten voorkomst alvast uit zetten, zo beperkt en voorkomt u de condensvorming en daarmee ook de kans op schimmel.

Wilt u weten of uw airco nog goed werkt? Dan kunt u altijd eens langs rijden voor een gratis AircoCheck!

– AFSPRAAK MAKEN –

Eigen gegevens

Voornaam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mailadres

Soort reparatie (meerdere reparaties aanvinken is mogelijk)
APK serviceGrote beurtRemvloeistof verversenKleine beurtRemvloeistof verversenReparatieAirco serviceRuitreparatieSchadeherstel

anders namelijk:

Voorkeur datum

Voorkeur tijd

Opmerkingen

Zoek kenteken

Hierboven vult u uw kenteken in, nadat uw kenteken is ingevuld klikt u naast de kentekenplaat. Door dit te doen worden alle gegevens van uw auto automatisch voor u ingevuld. Als alle gegevens gecontroleerd zijn kunt u onderaan de pagina het formulier versturen.

Ontwerp

Merk

Model

Voertuigsoort

Kleur

Aantal zitplaatsen

Motor

Brandstof

Aantal cilinders

Cilinderinhoud

Gewicht en capaciteit

Massa ledig voertuig

Laadvermogen

Toegestane massa voertuig

Massa rijklaar

Maximum massa ongeremd

Maximum massa geremd

Historie

Datum eerste toelating

Datum eerste afgifte Nederland

Datum tenaamstelling

Vervaldatum APK

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.