Autoservice Fiechter

Autoservice Fiechter is een universeel garagebedrijf gevestigd in Hattem. Wij houden ons dagelijks bezig met het in- en verkopen van auto’s, reparaties van auto’s, APK keuringen, airco service, ruitreparatie, schadeherstel, uitlezen van auto’s en het leveren van accesoires zoals velgen en banden tegen een scherp tarief.

Apparatuur

Apparatuur

Wij werken met de nieuwste en originele apparatuur voor het uitlezen van uw computers en inlezen van sleutels.
Reparaties

Reparaties

Reparatie en onderhoud van alle automerken. Voor reparatie en onderhoudswerkzaamheden van onze “huismerken” krijgt u van te voren
een prijsopgave. Voor al het meerwerk vragen wij eerst uw toestemming. Deze werkwijze voorkomt onaangename verassingen.
APK

APK

APK en Aankoopkeuringen
Airco

Airco

Airco reparaties evenals het reinigen van airco systemen.
Banden

Banden

Vervangen, balanceren, uitlijnen en repareren van banden.
Levering

Levering

Leveren van originele auto-onderdelen binnen 24 uur. (Mits voorradig) / tevens groene delen* uit eigen voorraad aanwezig.
Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer mogelijk bij reparatie en onderhoud.

Werkplaats

Door vakkundig onderhoud blijft uw auto in goede conditie. Door jarenlange ervaring kunnen wij u dit bieden. Wij werken tegen een scherp uurtarief en proberen voor u de onderdelen zo goed mogelijk in te kopen wat u natuurlijk weer scheelt.

Een aanvraag van een reparatie kan op verschillende manieren zoals via onze website of telefonisch. We maken vooraf goede afspraken over de kosten van de reparatie, hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.