SCHADEHERSTEL

 

Het is natuurlijk nooit leuk om schade aan je auto te ontdekken. Als je een deuk, kras of barst tegenkomt op je auto kunnen wij je weer helpen om je auto piekfijn te krijgen. Door voornamelijk het onderdeel weer op te lappen in plaats van het te vervangen scheelt u veel tijd en geld. Hieronder ziet u de schades die wij herstellen.

MOGELIJKHEDEN

Uitdeuken

Door de jaren heen is het het een stuk makkelijker geworden om kleine deukjes door parkeerschade bij te werken. Zo hoeft niet hele onderdeel uitgedeukt en gespoten te worden, maar kan het deukje door een speciale techniek verdwijnen.

Ruitreparatie

Zit er een sterretje of barst in uw voorruit? Erg vervelend en ook nog eens gevaarlijk als de ruit scheurt. U kunt het beste direct naar ons toe rijden om te laten kijken naar uw ruit zodat wij een passende oplossing voor u kunnen bedenken. Wanneer er slechts een klein sterretje in uw voorruit zit is het ook aan te raden om langs te komen, bij temperatuur verschillen kan dit sterretje snel veranderen in een scheur en uiteindelijk doorscheuren. Een ruitreparatie heeft meestal een andere prijsklasse dan een sterretje repareren dus zorg dat u er op tijd bij bent.

Kunststof repareren

Het kunstof van een auto repareren is bijna altijd een stuk goedkoper dan het onderdeel vervangen. Door de technieken die wij gebruiken zal de beschadiging volledig verdwijnen en is het net of hij er nooit geweest is.

– AFSPRAAK MAKEN –

Eigen gegevens

Voornaam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mailadres

Soort reparatie (meerdere reparaties aanvinken is mogelijk)
APK serviceGrote beurtRemvloeistof verversenKleine beurtRemvloeistof verversenReparatieAirco serviceRuitreparatieSchadeherstel

anders namelijk:

Voorkeur datum

Voorkeur tijd

Opmerkingen

Zoek kenteken

Hierboven vult u uw kenteken in, nadat uw kenteken is ingevuld klikt u naast de kentekenplaat. Door dit te doen worden alle gegevens van uw auto automatisch voor u ingevuld. Als alle gegevens gecontroleerd zijn kunt u onderaan de pagina het formulier versturen.

Ontwerp

Merk

Model

Voertuigsoort

Kleur

Aantal zitplaatsen

Motor

Brandstof

Aantal cilinders

Cilinderinhoud

Gewicht en capaciteit

Massa ledig voertuig

Laadvermogen

Toegestane massa voertuig

Massa rijklaar

Maximum massa ongeremd

Maximum massa geremd

Historie

Datum eerste toelating

Datum eerste afgifte Nederland

Datum tenaamstelling

Vervaldatum APK

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.