Showroom

Autoservice Fiechter geeft u graag advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe auto. Wij hebben een mooi aanbod staan van gebruikte auto’s, wat regelmatig wordt ververst. Kom gerust eens langs om te kijken naar ons actuele aanbod of voor het maken van een proefrit.

 

Wilt u zeker weten of de auto die u op het oog heeft aanwezig is? Dan kunt u van te voren bellen. Zo voorkomt u eventueel een onnodige reis en kunnen wij rekening houden met uw komst!

showroom.jpg

Zoekopdrachten

Staat uw droomauto niet in ons huidige aanbod? Of kunt uw gewenste auto niet vinden op het internet? Geef uw wensen bij ons aan en wij gaan graag voor u op zoek! Via ons netwerk bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc. Wij nemen het zoeken voor u uit handen, zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt.  

 

Wilt u dat wij voor u op zoek gaan? Mail dan naar info@autoservicefiechter.nl.

 

Inruilen

Wilt u uw huidige auto inruilen? Wij staan voor u klaar! Bij ons krijgt u altijd een goede inruildeal voor uw auto. Wilt u meer weten over het inruilen van uw huidige auto? Neem dan contact met ons op!

showroom 2.jpg